Google search

Навчальний план та програма циклу

Робочий план циклу

Проводиться з метою підвищення теоретичної та практичної підготовки лікарів дитячих урологів, дитячих хірургів, дитячих ортопедів-травматологів, анестезіологів, лікарів функціональної діагностики та педіатрів, які працюють в профільних лікувально-профілактичних закладах.

Враховуючи значний прогрес у впровадженні в повсякденну практику лікаря-уролога дитячого мініінвазивних (ендоскопічних) методів лікування, виникає потреба ознайомлення профільних та суміжних фахівців із новітніми технологіями, з метою найбільш ефективної медичної допомоги дітям з урологічною патологією.

Отримані знання дадуть можливість фахівцям отримати нові знання в галузі високотехнологічної хірургії, що значно підвищить їх професійний рівень та підвищить конкурентоспроможність в умовах реформування галузі охорони здоров'я.

Програму розраховано на термін 1 місяць. Програма включає 11 курсів з усіх розділів сучасної дитячої урології, що охоплюють питання організації, вибрані питання ендоскопічної урології та спеціальні питання. З додаткових програм до циклу включено проблеми СНІДу та вірусних гепатитів, медицина невідкладних станів, питання імунопрофілактики, військово-медична підготовка. 

Кожний тематичний цикл має навчальний план. Навчальний план передбачає 130 годин, за додатковими програмами 26 годин. Контроль знань здійснюється за допомогою проведення базисного, проміжних та заключного екзаменів.

Слухачі, які пройшли навчання та успішно склали іспит, отримують посвідчення встановленого зразка про проходження циклу тематичного удосконалення.