Google search

  1. 21 - 24 квітня 2021 року спільно з Асоціацією Анестезіологів України, Асоціація анестезіологів Великобританії та Ірландії, UCL Centre for Anaesthesia, клінічною лікарнею «Феофанія» відбувся Британо-Український Симпозіум (БУС-13) «Актуальні питання та інноваційні технології в анестезіології та інтенсивній терапії». Конференція проводилась в онлайн режимі. Як завжди, значну частку доповідей читали провідні зарубіжні спікери.
  2. 20-22 жовтня 2021 р. спільно з Асоціації анестезіологів, перфузіологів та лікарів інтенсивної терапії України Асоціації анестезіологів України Інституту серця МОЗ України Фонду сприяння респіраторній медицині Української медичної асоціації Великобританії University College London Centre for Anaesthesia National Hospital for Neurology and Neurosurgery The Association of Anaesthetists of Great Britain and Ireland була проведена Науково-практична конференція з міжнародною участю Молодіжна Анестезіологічна Конференція «ТРІЩИНСЬКІ ЧИТАННЯ» MAK VI На форумі провідними фахівцями України та країн США та Європейського Союзу були проведені: рефрешер-курс, пленарні та секційні засідання, семінари та воркшопи. В рамках конференції був проведено конкурс на найкращу наукову доповідь та олімпіада з клінічної фармакології. В роботі конференції прийняли участь більш ніж 10 спікерів з країн ЄС.
  1. 15 - 17 жовтня 2020 року спільно з Асоціацією Анестезіологів України, Асоціація анестезіологів Великобританії та Ірландії, UCL Centre for Anaesthesia, клінічною лікарнею «Феофанія» відбувся Дванадцятий Британо-Український Симпозіум (БУС-12) «Протоколи vs індивідуалізація лікування в анестезіології та інтенсивній терапії» та Молодіжна Анестезіологічна Конференція (МАК-5). Конференції проводилися в онлайн режимі. Як завжди, значну частку доповідей читали провідні зарубіжні спікери. Всього приймали участь понад 1200 делегатів.
  2. 17-20 квітня 2019 року на базі клінічної лікарні Феофанія, спільно з Асоціацією Анестезіологів України, Асоціація анестезіологів Великобританії та Ірландії, UCL Centre for Anaesthesia, клінічною лікарнею «Феофанія» відбувся Одинадцятий Британо-Український симпозіум (БУС 11) «Інноваційні технології та методики в анестезіології та ІТ», на якому було зареєстровано 1300 делегатів. В конференції взяли участь провідні  лектори, професори та лікарі-консультанти з Великобританії,  США, Німеччини, Франції, Турції, які протягом чотирьох днів симпозіуму прочитали 27 доповідей та провели 9 майстер-класів. Особливістю БУС 11 стало те, що серед запрошених іноземних спікерів 6 були з найпотужнішої у світі клініки Мейо (США). Загалом було проведено 25 наукових сесій, які охопили 182 доповіді, в тому числі від 114 вітчизняних лекторів.
  3. 18 – 21 квітня 2018 року на базі клінічної лікарні Феофанія, спільно з Асоціацією Анестезіологів України, Асоціація анестезіологів Великобританії та Ірландії, UCL Centre for Anaesthesia, клінічною лікарнею «Феофанія» проходив Британсько-Український симпозіум (БУС – 10) з анестезіології та інтенсивної терапії. Загальна кількість учасників становила 955 лікарів з України, ближнього зарубіжжя, країн Європи та США.
  4. 19-22 квітня 2017 року спільно з Асоціацією Анестезіологів України, Асоціація анестезіологів Великобританії та Ірландії, UCL Centre for Anaesthesia, клінічною лікарнею «Феофанія» був проведений Дев’ятий Британсько-Український симпозіум з анестезіології та інтенсивної терапії, присвячений 60-річчю кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НМАПО імені П.Л. Шупика. 
  5. 18-19 травня 2017 року в м. Київ. в рамках Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених, була проведена Молодіжна анестезіологічна конференція «Тріщинські читання», яку присвячено 60-річчю кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НМАПО імені П.Л. Шупика.
  6. 21-23 квітня 2016 р спільно з Асоціацією Анестезіологів України, Асоціація анестезіологів Великобританії та Ірландії, UCL Centre for Anaesthesia, клінічною лікарнею «Феофанія» був проведений Восьмий британсько-український симпозіум “Акцент на проблемах стандартизації в анестезіології, інтенсивній терапії та невідкладній допомозі при травмі та пораненнях” присвячений пам’яті професора І.П.Шлапака
  7. 20 травня 2016 року на базі НМАПО імені П.Л. Шупика в рамках Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених, був проведений Симпозіум по інтенсивній терапії та анестезіології, приурочений до дня народження засновника кафедри анестезіології та ІТ А.І. Тріщинського - "Тріщинські читання"
  8.  22-25 квітня 2015 спільно з Асоціацією Анестезіологів України, Асоціація анестезіологів Великобританії та Ірландії, UCL Centre for Anaesthesia, клінічною лікарнею «Феофанія» був проведений Сьомий британсько-український симпозіум «Новітні тенденції в сучасній анестезіології та інтенсивній терапії – акцент на проблемах травми, кровотечі та сепсису»
  9. 24-25 квітня 2014 спільно з Асоціацією Анестезіологів України, Асоціація анестезіологів Великобританії та Ірландії, UCL Centre for Anaesthesia, клінічною лікарнею «Феофанія» був проведений Шостий британсько-український симпозіум «Новітні тенденції в сучасній анестезіології та інтенсивній терапії – акцент на проблемах безпеки пацієнта та моніторингу»
  10. 25-26 квітня 2013 року спільно з Асоціацією Анестезіологів України, Асоціація анестезіологів Великобританії та Ірландії, UCL Centre for Anaesthesia, клінічною лікарнею «Феофанія» був проведений П’ятий британсько-український симпозіум «Новітні тенденції в сучасній анестезіології та інтенсивної терапії. Акцент на особливостях лікування осіб похилого віку». 
  11. 25-26 жовтня 2012 року спільно з Асоціацією Анестезіологів України, Асоціація анестезіологів Великобританії та Ірландії, UCL Centre for Anaesthesia, клінічною лікарнею «Феофанія» був проведений Четвертий британсько-український симпозіум «Уроки минулого та погляд в майбутне».
  12. 20-21 жовтня 2011 року спільно з Асоціацією Анестезіологів України, Асоціація анестезіологів Великобританії та Ірландії, UCL Centre for Anaesthesia, клінічною лікарнею «Феофанія» був проведений Третій британсько-український симпозіум «21 століття: від анестезіології до периоперативної медицини»
  13. 4 листопада 2011 року разом з Міжнародною академією «Ескулап» відбулася школа-семінар по клінічному харчуванню.
  14. 27-29 травня 2010 року спільно з Асоціацією Анестезіологів України, Асоціацією анестезіологів Великобританії та Ірландії, UCL Centre for Anaesthesia,SpecialistsinPainInternationalNetwork (SPIN), The Pain Management & Neuromodulation Centre Guy's & St Thomas' Hospital, Polish Pain Society, клінічною лікарнею «Феофанія» був проведений Міжнародний Симпозіум «Медицина болю: сучасність і перспективи»
  15. 24-26 вересня 2008 року спільно з Centre for Anaesthesia (UK), World Federation of Societies of Anaesthesiologists, Specialists in Pain International Network, Асоціацією Анестезіологів України і асоціацією анестезіологів м. Києва, Київського міського центру серця відбувся Британсько-Українский симпозіум по анестезіології, інтенсивної терапії та медицини болю.
  16. 17-18 вересня 2009 року спільно з Centre for Anaesthesia (UK), World Federation of Societies of Anaesthesiologists, Specialists in Pain International Network, Асоціацією Анестезіологів України і асоціацією анестезіологів м. Києва, Київського міського центру серця був проведений Другого Британсько-Українского симпозіуму по анестезіології, інтенсивної терапії та медицини болю.