Google search

1 грудня ВООЗ разом зі спільнотами та партнерами відзначатиме Всесвітній день боротьби зі СНІДом 2023 року під гаслом "Дозвольте спільнотам бути лідерами".

Спільноти людей, які живуть з ВІЛ і яких торкнулася епідемія ВІЛ, мережі людей з ключових груп населення та молодіжні лідери були і залишаються важливими для досягнення прогресу в боротьбі з ВІЛ-інфекцією. Вони надають необхідні послуги з профілактики, тестування та лікування, розбудовують довіру, генерують інноваційні рішення, сприяють зміцненню здоров'я, здійснюють моніторинг впровадження політики та програм, а також забезпечують підзвітність надавачів послуг.

Світ може покінчити зі СНІДом, якщо громади стануть лідерами в цьому питанні. Саме тому тема Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом цього року - "Дозвольте громадам бути лідерами", і це набагато більше, ніж святкування досягнень громад, це заклик до дій, спрямованих на те, щоб надати громадам можливість і підтримку в їхній лідерській ролі.

У Всесвітній день боротьби зі СНІДом 2023 року ВООЗ відзначає і визнає неоціненний внесок громад у здійснення заходів у відповідь на ВІЛ.

За матеріалами сайту www.who.int

Детальніше статистичні та глобальні факти щодо СНІД станом на 2023 рік дивіться за посиланням.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також