Google search

Одним з ефективних напрямів, який сьогодні набирає обертів в Україні, є телереабілітація – спосіб надання реабілітаційної допомоги цифровими засобами у дистанційний спосіб.

Сьогодні телемедичне рішення RGS вже доступне в 50 закладах охорони здоровʼя. Фахівці проєкту LHSS  надають організаційну та технічну підтримку закладам охорони здоровʼя та готові допомогти новим закладам почати використовувати рішення у щоденній рутині. За даними Національної служби здоровʼя України у 2023 році в рамках Програми медичних гарантій за пакетами послуг реабілітаційної допомоги понад 300 тисяч пацієнтів отримали послуги з реабілітації. 

Медпрацівники та фахівці з реабілітації взяли участь у вебінарі про телереабілітаційні рішення в медзакладах: “Телереабілітація: як інтегрувати сучасні цифрові рішення у роботу медичного закладу”.

Основні питання заходу:

  • що таке телереабілітація та які телемедичні рішення наразі інтегровані в медичні заклади України
  • реабілітаційна ігрова система RGS
  • досвід застосування телереабілітації у відновленні дорослих пацієнтів та дітей, тощо.

Звертаємо увагу, що інтеграція рішення є безоплатним. Для того, щоб встановити рішення у вашому закладі, напишіть своє звернення на адресу [email protected] або скористайтеся чат-ботом служби підтримки  (https://t.me/rgs_support_bot).

Переглянути запис вебінару можна за посиланням.

За матеріалами сайту https://ehealth.gov.ua

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також