Google search

Щиро вітаємо наших колег! 7 квітня представництво ВООЗ в Україні відзначає своє 30-річчя. Вже 30 років команда професіоналів стоїть пліч-о-пліч з урядом України, Міністерством охорони здоров'я України та всіма органами влади у сфері охорони здоров’я для єдиної мети – підтримати людей у забезпеченні їхнього фундаментального права – бути здоровими.

Бюро ВООЗ в Україні залишається сильним і надійним партнером Міністерства охорони здоров’я України у підтримці стійкості системи охорони здоров’я в умовах війни, відновлення та реформування системи охорони здоров’я.

НУОЗ України імені П.Л. Шупика продовжує реалізовувати стратегію щодо посилення міжнародного співробітництва та розширює коло міжнародних партнерів, зокрема з представництвом ВООЗ в Україні, підтримує загальні напрями міжнародного розвитку щодо підвищення якості освіти медичних працівників, зниження ризиків та покращення здоров’я населення з врахуванням сучасних досягнень науки та впровадження міжнародних стандартів.

Щиро вітаємо наших колег з ювілеєм, бажаємо подальших успіхів, творчих і професійних перемог на благо і збереження здоров'я населення України.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також