Google search

За результатами рейтингування, яке проводилося Ukrainian National H-index Ranking 2024 (NHR) НУОЗ України імені П.Л. Шупика увійшов до переліку лідерів з наукового потенціалу. НУОЗ України імені П. Л. Шупика посів третє місце з-поміж медичних закладів вищої освіти України та 43 місце з-поміж 50 можливих у загальному рейтингу лідерів тим самим покращив свої результати на три позиції.

В рейтингуванні взяли участь 448 організацій та 227 навчальних закладів. За результатами 2 го кварталу визначено лідерів з наукового потенціалу, до якого увійшло 50 закладів та організацій, які займаються освітньою та науковою діяльність за всіма галузями народного господарства.

Рейтинг враховує сумарний показник індексу Гірша наукових установ України з урахуванням відомостей наукометричних баз даних та платформ Scopus, Web of Science та Google Scholar. На основі цих даних формується індикатор National H-index Ranking та відповідна ранжована позиція в рейтингу (Position).

Ukrainian National H-index Ranking 2024 – незалежний міжнародний рейтинг, що направлений на оцінку наукової продуктивності вчених, дослідницьких груп та організацій в різних країнах на основі консолідованого показника індексу Гірша.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 75% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також