Google search

ВООЗ провела семінар для підтримки ефективного прогнозування людських ресурсів у сфері охорони здоров'я в Україні.

Прогнозування людських ресурсів в сфері охорони здоров'я має вирішальне значення для довгострокового планування та управління. Сучасна система охорони здоров'я України потребує належного стратегічного планування ресурсів, врахування майбутніх викликів та перерозподілу робочого навантаження і реконфігурації послуг.

Під час заходу, ВООЗ разом із представниками Міністерства охорони здоров’я України (МОЗ), Центру громадського здоров'я МОЗ України, Міністерства освіти і науки України, Національної служби здоров'я України, Міністерства фінансів України, Міністерства економіки України, Державного центру зайнятості, Державної служби статистики України обговорили сильні та слабкі сторони Методології кадрового планування, яка наразі використовується МОЗ, а також розробили проєкт рекомендацій щодо можливих рішень для ефективного перегляду Методології, включаючи пріоритетні напрямки прогнозування у сфері людських ресурсів. Захід також надав можливість розробити проєкт дорожньої карти/робочого плану щодо потреб у сфері людських ресурсів з урахуванням можливих сценаріїв розвитку подій та на основі визначених моделей надання послуг.

Від НУОЗ України імені П.Л. Шупика у заході взяв участь завідувач кафедри управління охороною здоров’я професор Михайло Голубчиков.

Захід було проведено за фінансової підтримки Європейського Союзу.

За матеріалами сторінки фейсбук World Health Organization Ukraine

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також