Google search

3 жовтня в Національному університеті охорони здоров’я імені П.Л. Шупика відбулася колегія Департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної (військової) адміністрації.

Відкриваючи засідання, голова Департаменту Любов Крикливець зауважила, що це перше загальне засідання за декілька років:

«Нам останнім часом постійно щось заважало зібратися разом: то пандемія, до військовий стан. Добре, що ми нарешті змогли провести колегію в очному форматі.»

Проректор з науково-педагогічної роботи, голова Вченої ради НУОЗ України імені П.Л. Шупика, професор Олександр Толстанов, вітаючи присутніх, підкреслив тісні зв’язки навчального закладу з лікарською спільнотою та нагадав, що університет зараз є єдиним в Україні навчальним закладом, який має «замкнуте європейське коло підготовки» медичних фахівців від студентів першокурсників до резидентів, а також безперервний професійний розвиток лікарів.

Під час колегії обговорювалось надання реабілітаційної допомоги в закладах охорони здоров’я Київської області, механізми впровадження лікарського самоврядування, підіймалися питання компетентності в медсестринських професіях, розглядався досвід впровадження «паспорту новонародженого» в Київській області.

Голова виконавчого комітету Української федерації професійних медичних об’єднань Роман Богачев виступаючі на колегії нагадав, що наразі УФПМО створює територіальні підрозділи та закликав лікарів та медсестер Київської області активно долучатися до участі в об’єднані.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50.33% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 50.33% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 25.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також