Google search

 
 

Згадаємо усіх поіменно, згадаємо горем своїм…
Це потрібно – не мертвим! Це треба – живим…

Скільки б років не минуло від незабутнього травня 1945 року, ми ніколи не забудемо тих, хто у тяжкі часи встав на захист рідної землі, хто не шкодуючи свого життя рятував світ від фашистських загарбників.

В Національному університеті охорони здоров’я України імені  П. Л. Шупика протягом багатьох років напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбувалися зустрічі ректора з ветеранами.

У зв’язку з воєнним станом та карантином через пандемію COVID-19 цьогорічна зустріч в. о. ректора НУОЗ України імені П. Л. Шупика академіка НАМН України професора В’ячеслава Камінського з ветеранами була скасована.

За дорученням в. о. ректора голова Первинної профспілкової організації Університету професор Валерій Бугро разом з начальником відділу кадрів Віталієм Медведенком відвідали ветеранів – співробітників університету Тетяну Усову, Петра Отрощенка та Миколу Пономаренка зі словами вдячності, словами захоплення їхнім героїчним життям вручили дорогим ветеранам квіти та продуктові набори.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також