Google search

 
 

Вступив в дію наказ МОЗ України від 05.05.2023 № 849 "Про затвердження складу груп експертів МОЗ України", йдеться на сайті міністерства.

З метою удосконалення організаційно-методичної роботи та забезпечення ефективної координації профільних напрямів  було затверджено склад 10 груп експертів МОЗ України. Строк повноважень членів груп експертів МОЗ України становить 3 роки.

Співробітники Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика увійшли до складу 9 з 10 груп експертів МОЗ України за напрямами:

«Акушерська та гінекологічна допомога» - Жук Світлана Іванівна – завідувач кафедри акушерства, гінекології та медицини плода.

«Алергологічна допомога та імунологія»:  Зайков Сергій Вікторович – професор кафедри фтизіатрії і пульмонології та  Назар Олег Володимирович – доцент кафедри дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології.

«Дерматовенерологічна допомога» - Літус Олександр Іванович – завідувач кафедри дерматовенерології, алергології, клінічної і лабораторної імунології та  Свистунов Ігор Ваніфатійович – професор кафедри дерматовенерології, алергології, клінічної і лабораторної імунології.

«Паліативна допомога» - Царенко Анатолій Володимирович – завідувач кафедри паліативної та хоспісної медицини.

«Педіатрична та неонатологічна допомога» - Бекетова Галина Володимирівна – професор кафедри педіатрії, дитячої неврології та медичної реабілітації.

«Рідкісні (орфанні) захворювання» - Горовенко Наталія Григорівна – завідувач кафедри медичної та лабораторної генетики.

«Ендокринологічна допомога» - Маньковський Борис Микитович – завідувач кафедри діабетології.

Щиро вітаємо наших колег!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також