Google search

 
 

29 червня 2023 року відбувся онлайн-тренінг з міжнародною участю «Використання когнітивно-поведінкової терапії у лікуванні ПТСР». Організаторами заходу був наш університет спільно з Королівським університетом Белфаста (Queen’s University of Belfast (United Kingdom)), який є нашим тісним партнером з 2022 року.

Відкривала та модерувала захід проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва професор Олеся Гульчій. Вона привітала усіх учасників та відмітила високу зацікавленість слухачів, адже зареєстрованих користувачів виявилось більше очікуваного.

 

Лекторами були: Dr Michael Duffy - когнітивний психотерапевт-консультант, який спеціалізується на посттравматичному стресовому розладі та складному горі, керівник магістерської програми з когнітивно-поведінкової терапії в Королівському університеті Белфаста; професор Галина Пилягіна, завідувач кафедри психіатрії, психотерапії та медичної психології та професор Володимир Краснов, завідувач кафедри педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права НУОЗ України імені П.Л. Шупика.

Навчання проходило не тільки у вигляді викладання теоретичного матеріалу, але приводились конкретні клінічні випадки, де слухачі могли одразу переконатися, як це працює на практиці. Після цього була яскрава дискусія – лектори відповіли на багато цікавих та актуальних в наш час запитань.

Кожна така зустріч з міжнародними колегами приносить багато користі та просто людського щастя, тож чекаємо на них в недалекому майбутньому вже на очних тренінгах та конференціях!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також