Google search

 
 

Минулого тижня Благодійна медична організація МедГлобал (MedGlobal), в особі Медичного Директора МедГлобал професора громадського здоров’я Нарін Ахмед та НУОЗ України імені П.Л. Шупика, в особі проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва професора Олесі Гульчій підписали Меморандум про співпрацю.

Метою Меморандуму є підтвердження співпраці та партнерства на довгостроковий період, консолідація зусиль в забезпеченні якісного і різностороннього навчання медичного персоналу з метою поширення знань та навиків актуальних для сфери охорони здоров’я України у воєнний та повоєнний періоди.

В рамках домовленостей передбачається реалізація основних завдань:

 - підготовка медичних тренерів за програмами МедГлобал із представленням навчальних курсів, тренувальних засобів і обладнання, з подальшою передачею знань медикам по всій Україні;

- отримання сертифікації від Американської асоціації серця (American Heart Association) для лікарів-учасників навчальних програм;

- сприяння Університету у доступі до медикаментів, медичного устаткування та обладнання, залучення до грантової і донорської підтримки для діджиталізації навчальних курсів тощо.

 

Передбачається також проведення зустрічей, консультацій із залученням кваліфікованих спеціалістів та експертів у відповідній галузі знань, широкий обмін інформацією тощо.

Під час візиту професор Нарін Ахмед та Олександра Козловська, керівник українського офісу гуманітарної благодійної неурядової організації МедГлобал провели робочу зустріч з проректором з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва професором О. Гульчій та відвідали Центр симуляційних методів навчання імені Андрія Ткаченка. Директор центру, професор Алла Вітюк надала можливість ознайомитися з діяльністю центру в реальному часі. Гості мали можливість відвідати три різних навчальних заходи та ознайомилися, як проводиться навчання лікарів нашого університету.

Підписання меморандуму, реалізація його положень  розширюють можливості навчання лікарів нашого університету, посилюють міжнародне партнерство, збагачують досвід взаємодії фахівців медичної сфери.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також