Google search

 
 

У Національному університеті охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика о 15 годині завершилось голосування на виборах ректора. Виборча дільниця закрилась для підрахунку голосів та оформлення результатів голосування. Участь у виборах ректора взяли 603 виборця, що становить 83,9% від загальної кількості осіб, які мали право брати участь у виборах.

Під час голосування був присутній представник засновника - головний спеціаліст відділу з розвитку медичної освіти Управління медичних кадрів, освіти і науки МОЗ України Олексіна Н. О. та спостерігачі від кандидатів, які не зафіксували порушень процедури виборів.

Участь у виборах ректора взяли штатні наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники, а також обрані представники з числа інших штатних працівників університету та здобувачів вищої освіти.

Результати виборів буде оприлюднено протягом 24-х годин після складення протоколу про результати голосування шляхом розміщення інформації у друкованому вигляді в доступних для загального огляду місцях, розташованих у приміщеннях університету, а також на офіційному вебсайті закладу.

Дякуємо виборцям за активну участь у виборах ректора НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

Читайте також