Google search

 
 

За поданням Первинної профспілкової організації Національного університету охорони здоров’я  України  імені П.Л. Шупика  Київська  міська  профспілка працівників охорони здоров’я з нагоди Дня захисників і захисниць України  відзначила членів профспілки університету вітальними листівками та подарунковими сертифікатами.

У вітальній листівці зазначено: «За Вашими спинами – вся Україна! Своєю незламною силою волі і на фронті, і поза ним, своїм героїзмом Ви здобули повагу і захоплення усього світу! Дякуємо за відданість Україні та її народу! З вірою в перемогу України, Голова Профспілки Сергій Кубанський».

За дорученням Голови профспілки Сергія Кубанського, Голова  ППО  НУОЗ України  імені П. Л. Шупика  професор Валерій  Бугро та заступник голови Тетяна Вознюк вручили вітальні листівки та подарункові сертифікати Юрію Гавриленку –професору кафедри дитячої оториноларингології, аудіології та фоніатрії, Миколі Дяченку - iнженеру I категорiї iнженерної групи,  Олегу Зеленчуку - доценту кафедри кардiохiрургiї, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій, Павлу Королю - завідувачу кафедри ядерної медицини, радіаційної онкології та радіаційної безпеки,  Олегу Кучерявенку - провідному фахівцю відділу цивільного захисту, Віктору Мехедку - доценту кафедри акушерства і гінекології № 1 та Руслану   Хайрнасову - асистенту кафедри терапії.

Читайте також