Google search

 
 

На офіційному веб-сайті  НУОЗ України імені П. Л. Шупика на громадське обговорення винесений проект Стратегічний план розвитку НУОЗ України імені П. Л. Шупика до 2028 року.

В проекті документу висвітлюються місія, візія, мета діяльності закладу,  визначаються стратегічні цілі, пріоритетні напрямки розвитку закладу, а також механізми та інструменти реалізації плану з урахуванням головних ризиків.

Стратегічні цілі представлені за основними напрямками діяльності університету: освітня, лікувальна, наукова, міжнародна співпраця тощо.

В документі визначаються процеси оновлення освітньо-наукової інфраструктури університету, розробка та підтримка державних програм, розвиток бібліотечної бази, посилення взаємодії зі стейкхолдерами, процеси цифровізації діяльності закладу тощо.

Стратегічний план розвитку НУОЗ України імені П. Л. Шупика до 2028 року буде затверджуватися  вченою радою НУОЗ України імені П. Л. Шупика і вводитися в дію наказом ректора НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

Ознайомитися з проектом Стратегічний план розвитку НУОЗ України імені П. Л. Шупика до 2028 року та прийняти участь у громадському обговоренні можна за посиланням.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також