Google search

 
 

09.02.2024 в НУОЗ України імені П. Л. Шупика, в рамках реалізації Меморандуму про співпрацю між Київською обласною військовою адміністрацією та Університетом, відбулася зустріч з керівниками медичних коледжів Київської області (КЗ КОР «Чорнобильський медичний фаховий коледж», КЗ КОР "Білоцерківський медичний фаховий коледж", КЗ КОР "Макарівський медичний фаховий коледж", КЗ КОР "Обухівський медичний фаховий коледж").

У зустрічі взяли участь Тетяна Семенова, заступник голови Київської обласної ради; Любов Крикливець, заступник директора Департаменту охорони здоров’я Київської обласної військової адміністрації; представники медичних коледжів та представники НУОЗ України імені П. Л. Шупика - В’ячеслав Камінський, ректор; Наталія Савичук, проректор з наукової роботи, декани факультетів та директор Інституту післядипломної освіти. 

Зустріч відкрив ректор, академік В’ячеслав Камінський, який привітав присутніх з таким важливим практичним кроком щодо співпраці та висловив побажання щодо розвитку тісних зв’язків між закладами освіти. Заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова виступила зі словами підтримки співпраці медичних коледжів та університету, відзначивши, що спільні зусилля в галузі освіти та наданні медичної допомоги будуть дуже важливими та корисними для жителів громад Київської області.

Проректор з наукової роботи, професор Наталія Савичук презентувала можливості НУОЗ України імені П. Л. Шупика, окреслила шляхи співпраці між університетом і медичними коледжами та провела екскурсію по університету. Гості оглянули бібліотеку, ознайомилися з матеріально-технічним забезпеченням навчально-виробничого центру симуляційних методів навчання імені Андрія Ткаченка.

Декани факультетів та директор інституту мали можливість поспілкуватися з керівництвом коледжів та надати інформацію щодо можливих напрямів співпраці, щодо вступу випускників до навчання на відповідні спеціальності до університету.

Зустріч пройшла в теплій, позитивній атмосфері. Представники медичних коледжів запросили адміністрацію університету відвідати медичні коледжі Київської області, поспілкуватись з колективами закладів і здобувачами освіти та визначити конкретні заходи співпраці.

Співпраця університету та медичних коледжів Київської області матиме позитивний результат для всіх, а головне для здобувачів освіти!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 76.8% - 5 Голосів
Корисність матеріалу: 50.8% - 5 Голосів
Доступність матеріалу: 72.6% - 5 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також