Google search

 
 

Ми анонсуємо нове естетичне доповнення до нашого робочого середовища. Коридори головного корпусу НУОЗ України імені П.Л. Шупика прикрасили фото-картини з квітами.  

Етюди квітів надала для університету Олена Багрій, яка ще з дитинства займається фотографуванням, зокрема майкрозйомкою та фотоспостереженнями за об'єктами природи в часі.  Фотограф, відома своєю майстерністю, захоплена у зображенні природи, подарувала університету серію своїх витончених витворів - світлини квітів, які гармонійно розмістилися на стінах нашого закладу.

Квіти, як символ весни, нового життя та потужного потенціалу до реалізації задумів, призначені не лише для збагачення естетичного вигляду приміщень, а й для нагадування та стимулювання нових можливостей колективу нашого університету, як символ великого потенціалу його професійної та творчої діяльності.

Кожен знімок квітів не лише захоплює глядача своєю красою, а й слугує поштовхом до роздумів про першоджерела народження цього світу та людини зокрема, про силу природи, яка навіть в таких ніжних свої творіннях, як квіти заклала могутній потенціал до збереження здоров'я і навіть життя людини. Краса та неповторність кожної квітки нагадують нам про швидкоплинність і крихкість життя, надихають до нових пошуків вирішення поточних викликів, до рефлексії кожним з нас поточної ситуації, до натхнення і готовності розвиватися, перемагати і радіти новому дню.

Ми віримо, що цей новий елемент університетського середовища сприятиме розвитку творчого мислення та реалізації нашої місії - навчання заради збереження життя людей, формування лікаря та науковця, як особистості з високим рівнем відповідальності та емпатії.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 59.83% - 6 Голосів
Корисність матеріалу: 70.2% - 5 Голосів
Доступність матеріалу: 70.2% - 5 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також