Google search

Щодня лікарі ортопеди-травматологи нашої країни демонструють високий рівень професіоналізму та відданості, працюючи з пацієнтами для відновлення здоров'я після травм і захворювань опорно-рухової системи.

У НУОЗ України імені П. Л. Шупика колективи двох кафедр розвивають цю сферу медичної діяльності: кафедра ортопедії та травматології та кафедра дитячої хірургії, ортопедії та травматології.

Колективи кафедр надають лікувальну, діагностичну, консультативну допомогу дітям, дорослим і головне - військовослужбовцям з питань захворювань і травм опорно-рухової системи. Знання, досвід і вправність у своїй справі дають змогу досягати вражаючих результатів у відновленні функцій і рухливості пацієнтів, що посилює гуманітарний внесок у стабільність розвитку нашої країни. Наукова робота, зокрема підготовка молодих науковців та потужна освітня діяльність з удосконалення фахових компетенцій лікарів практичної ланки системи охорони здоров'я є вагомим внеском колективів кафедр у сферу медичної науки та практики.

Шановні колеги, вітаємо з професійним святом!  

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також