Google search

 
 

Шановні лікарі! Запрошуємо вас на конференцію з міжнародною участю «Стандарти і практика мультидисциплінарного підходу на первинній ланці», яка відбудеться 5 травня 2023 року за адресою: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33 та ОНЛАЙН!

  • Дата: 5 травня 2023 року
  • Адреса: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33 (Торгово-промислова палата України), зал Колізей

+ трансляція для учасників в онлайн-форматі

Конференція присвячена питанням ефективності сімейних лікарів в умовах воєнного часу: шляхом від універсального лікаря первинки до ефективного мультимодального підходу

Висвітлення всіх важливих і принципових питань щодо мультидисциплінарного підходу на первинній ланці Ви отримаєте у доповідях та у живому спілкуванні від провідних українських та зарубіжних вчених, клініцистів.

Колектив спікерів: проф. О. Голубовська, проф. О. Толстанов, проф. Ю. Сіренко, проф. Г. Зайченко, проф. В. Ткаченко, проф. Г. Бекетова, проф. А. Царенко, доц. Т. Титова, та інші

 У рамках конференції буде проведено:

  • майстер-клас «Фармакотерапія артеріальної гіпертензії. Роль діуретиків. Вибір та застосування діуретиків»
  • тренінг «Вибір аналгетика при больовому синдромі та виписування рецептів»
  • симуляційний тренінг з навичок визначення неврологічного статусу

До участі у травневій Конференції з міжнародною участю, що проводиться з ініциативи Української асоціації сімейної медицини та НУОЗУ імені П.Л. Шупика за підтримки МОЗ України – найавторитетнішій за складом спікерів та наймасштабнішій за охопленням учасників науковій події 2023 року -  у онлайн- та у офлайн- (аудиторному)- форматах запрошується лікарі сімейної медицини, педіатри, кардіологи, неврологи, гастроентерологи, інфекціоністи, ендокринологи, хірурги, медичні психологи, реабілітологи, керівники приватних та комунальних закладів охорони здоров’я, клінічні лаборанти, провізори та фармацевти.

Окрім сучасних знань, важливих навичок та комунікацій з лідерами української медицини всі учасники Конференції отримають сертифікати з 15 балами БПР.

Програма конференції

Чекаємо на Вас і просимо Вас вчасно зареєструватись за посиланням: https://docacademy.com.ua/.

Матеріали конференціі будуть розміщені на сайті 

docacademy.com.ua

 +38 (067) 703-32-51

Читайте також