Google search

Недашківский Сергей Михайлович - доцент кафедри, кандидат медичних наук, член клініко-експертної комісії з питань анестезіології та інтенсивної терапії МОЗ України. 

Недашківський Сергій Михайлович, 1959 року народження. Закінчив у 1987 році Київський медичний інститут імені О.О.Богомольця, за спеціальністю «лікувальна справа». З 1987 по 1994 рр. працював у ВІТ Кіровоградської обласної лікарні на посаді лікаря анестезіолога. У 1994 р. зарахований до спеціальної клінічної ординатурі на базі кафедри медицини невідкладних станів Київського інституту удосконалення лікарів МОЗ України. По закінченню клінічної ординатури, 1996 р. працював лікарем анестезіологом відділення інтенсивної терапії та екстракорпоральної детоксикації Київської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. З 1997 р. зарахований завідувачем даного відділення. У 1998 р. прийнятий на посаду асистента кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Київського інституту удосконалення лікарів. З 2001 року і донині має вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Анестезіологія».

Кандидат медичних наук з 2009 року. 3 16 вересня 2010 р. по теперішній час – доцент кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НМАПО імені П.Л.Шупика. У березні 2013 р. отримав вчене звання доцента кафедри анестезіології та ІТ НМАПО імені П.Л. Шупика. З вересня 2005 р. і по теперішній час – позаштатний головний консультант з гострих отруєнь ДОЗ КМДА. Член правління Київської секції Асоціації анестезіологів України. Консультант Республіканської станції екстреної медичної допомоги МОЗ України.

В 2004 р. протягом місяця стажувався в царині анестезіології і інтенсивної терапії на базі госпіталю м. Санс (Франція). У 2009 р. – повторне стажування на протязі 1 міс. На базі того ж самого госпіталю. В 2012 р. на протязі 2 тижнів стажувався у Національному госпіталі неврології і нейрохірургії м. Лондона (Велика Британія). Автор та співавтор 104 наукових та науково-методичних робіт.

Основне коло питань поглибленого вивчення: гострі екзогенні отруєння, інтенсивна терапія у пацієнтів з тяжкими станами (ЧМТ, інсульти, синдром поліорганної дисфункції тощо), нейроаксіальна та реґіонарна анестезія.