Google search

Кандидат медичних наук, старший викладач кафедри громадського здоров’я, епідеміології та екології. Захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 14.02.02. «Епідеміологія».

Закінчила Національний медичний університет імені О.О. Богомольця.

Пройшла курс підготовки у Європейському бюро ВООЗ «Управління даними епіднагляду за грипом та їх аналіз» та на базі CDC - «Управління базами даних по грипу з курсом епідеміологічного аналізу».

В НУОЗ України імені П. Л. Шупика працює з 2023 року.

Трудовий шлях:

З 1996 по 2001 рік працювала препаратором кафедри психіатрії в Національному медичному університеті ім. О.О. Богомольця.

З 2006 по 2009 рік лікар-епідеміолог епідеміологічного відділу Київської міської СЕС.

З 2009 по 2023 рік працювала старшим науковим співробітником у ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України».

З 2007 року була національним координатором у двох міжнародних та національних науково- практичних проектах у сфері охорони здоров’я. Приймала активну участь у впроваджені системи дозорного епіднагляду за грипом в Україні.

2016-2018 рік секретар Спеціалізованої Вченої ради ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України».

Автор і співавтор 65 наукових праць, у тому числі 1 патент на корисну модель.

Сфера наукових інтересів: загальна та спеціальна епідеміологія в системі громадського здоров’я, інфекційний контроль у закладах охорони здоров’я, вірусологія та сучасні методи діагностики грипу, COVID-19 та інших респіраторних інфекцій.